Voor volwassenen en bedrijven

Een leven lang ontwikkelen betekent dat als je die leuke baan gevonden hebt, studeren en investeren in jezelf een 'must-do' blijft. Wij bieden bedrijven in de Kempen de mogelijkheid om hun werknemers (m/v) te coachen.

 

Op enig moment gaan jongeren de arbeidsmarkt op, of wisselen werkenden van baan. Eenieder is op zoek naar een passende droombaan. Tegenwoordig is voor bedrijven het binnenhalen én binnenhouden van de juiste mensen op de juiste plek een grote uitdaging. De binding versterken tussen bedrijf en werknemer kan o.a. door het aanbieden van een opleiding/ cursus. Wij bieden onze coaching aan om uw werknemers  daarin te ondersteunen, zodat privé, werk en studie in balans zijn en blijven.

Voor bedrijven richten wij ons op de coaching van álle werknemers die een opleiding/ cursus volgen, denk aan een bedijfsopleiding, een cursus Nederlandse taal of rekenvaardigheid.

 

Als nieuwsgierigheid en leergierigheid beknot worden door 'teveel hooi op je vork nemen' kan dit uiteindelijkten ten koste gaan van werkplezier en fysieke en psychische klachten veroorzaken. Studeren heeft overzicht, rust en regelmaat nodig. 

 

Bent u geïnteresseerd in coaching van uw werknemer(s) neem dan contact op met Harry Kessels via ons contactformulier. Wij gaan dan in gesprek om de meest passende mogelijkheden te bespreken.